De beste online verzekering vergelijk website

Aangezien gezondheid en fitness belangrijke prioriteiten in het leven zijn, lijkt het misschien een haalbare oplossing om naar ziektekostenverzekeringsplannen te kijken om de behandelingskosten voor verschillende aandoeningen aan te pakken. Helaas, volgens een rapport van het National Survey Office, mist meer dan 80% van de Indiërs die in stedelijk India wonen een vorm van gezondheidszorg. Bovendien dekken ziektekostenverzekeringen niet alle ziekten of alle behandelingsgerelateerde kosten, waardoor u vooraf moet betalen voor onvoorziene, hoge medische rekeningen. Dit is waar slimme aanbiedingen zoals de Bajaj Finserv Digital Health EMI-netwerkkaart met zijn vooraf goedgekeurde limiet tot Rs.4 lakh nuttig kunnen zijn.

Maak kennis met medische zorg die niet gedekt is door een verzekering met de Digital Health EMI Network Card

Waar een goede quadverzekering aflsuiten

Met deze gezondheidskaart hoeft u niet in uw spaargeld te duiken om kosten te dekken die niet gedekt zijn door verzekeringen. In plaats daarvan kunt u uw ziekenhuis- en diagnoserekeningen betalen met gratis EMI (d.w.z. alleen de kosten van de behandeling betalen zonder extra kosten) en hoeft u zich nog één ding minder zorgen te maken. De Digital Health EMI-netwerkkaart omvat meer dan 800 behandelingen in meer dan 1000 Indiase steden in meer dan 5.500 partnerziekenhuizen, klinieken, diagnostische centra en meer. quad verzekering voor nieuwe aanbiedingen

Om te begrijpen hoe u deze volledig digitale kaart kunt gebruiken om een ​​onvolledige verzekeringsdekking te ondersteunen, leest u over 3 veelvoorkomende gezondheidsproblemen in India, die over het algemeen niet worden gedekt door een ziektekostenverzekering, waarvoor u een behandeling kunt krijgen voor het gebruik van de Bajaj Finserv Health EMI-netwerkkaart.

Verzekering voor bril

Onder de meest voorkomende vormen van slechtziendheid ter wereld is cataract verantwoordelijk voor 50% tot 80% van de bilateraal blinde patiënten in India. In feite had ongeveer 96,2% van de gevallen van slechtziendheid bij mensen ouder dan 50 jaar kunnen worden vermeden met de juiste oogheelkundige behandeling. Dergelijke behandelingen kunnen echter tussen Rs.55.000 en Rs.1.2 lakh kosten. verzekering voor de bril om beter te zien.

Wanneer u de Digital Health EMI-netwerkkaart gebruikt, kunt u uw medische rekeningen opsplitsen in in totaal 24 betaalbare EMI’s zonder kosten. Dit maakt het gemakkelijker voor u om de zorg met een beperkt budget aan te pakken, zonder dat u het volledige bedrag vooraf hoeft te betalen.

Onvruchtbaarheid treft ongeveer 14% van de Indiase paren, wat volgens de gegevens van de Indian Society of Assisted Reproduction ongeveer 27,5 miljoen mensen is. Het aantal gevallen in stedelijk India is hoger, omdat uit gegevens blijkt dat 1 op de 6 paren er waarschijnlijk een behandeling voor nodig heeft. Een oplossing is in-vitrofertilisatie (IVF), die overal tussen Rs.1 lakh en Rs.2.5 lakh kan kosten.